Alles wordt tegenwoordig gerecycled en zo ook meubelen. Ik vind het zonde om een meubelstuk weg te doen, ik word blij wanneer ik er iets moois van mag maken. Mocht je een meubelstuk hebben en je zou ‘m graag in een andere kleur willen, stuur mij dan een bericht. Met behulp van een kleurenwaaier bepaal je (of wij samen) de kleur en kies je voor glimmend hoogglans, zijdeglans, krijtverf of mat. Er is wat mij betreft van álles mogelijk. Wil je bijvoorbeeld de binnenkant voorzien van behang, een andere kleur of ander hout, ik denk graag met je mee. Samen komen we er zeker uit en zal het iets prachtigs worden. Voor info en contact klik hier

Dus heb je een tafel, een kast of een ander meubelstuk welke bijvoorbeeld niet meer past in je huidige interieur….niet weggooien maar laat mij het voor je opknappen.

Voorbeelden van reeds opgeknapte items: