Een huis kopen én verbouwen kan stress met zich meebrengen. Zeker wanneer je bijvoorbeeld allebei fulltime werkt is het uitbesteden van de organisatie rondom de werkzaamheden van de vakmensen alsmede het bedenken van een interieurontwerp een lastige…..

Want passen je bestaande meubelen straks  wel allemaal in de nieuwe woonkamer?? Wil je een extra groot kookeiland maar twijfel je of dat kan?? Iedere verbouwing is ook anders! De grootte van het huis, de wijzigingen die er gemaakt gaan worden én de mogelijkheden spelen een rol in het bepalen van de prijs.

Richtlijn voor het bepalen van de prijs:

  1. We starten met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek waarin ik mijn werkzaamheden uitleg en waarbij jullie aangeven wat de wensen zijn.
  2. Ik maak, op basis van je/jullie wensen, met plattegronden (van de makelaar), de afmetingen en eventueel een moodboard een of meerdere interieurschetsen van de verdieping. Zie voorbeelden onderaan de pagina. Je ontvangt een interieurschets voor € 225,00 incl btw voor een verdieping van max +/- 60m2.
  3. Samen bepalen we de verdere werkzaamheden die je uit handen wilt geven. We kunnen afspreken dat ik dagelijks, een paar keer per week of één keer per week aanwezig ben in jullie huis om de werklui aan te sturen en vragen te beantwoorden.  Dit gebeurt op basis van uurloon. Mijn uurloon is € 42,50 incl btw